ABOUT

CREATIVE TEAM

Michael van Batenburg, BA

Creative producer

Experienced Creative Producer with a demonstrated history of working in the motion pictures and media industry. Skilled in Film/Video Production, Camera, Editing, and New Media. Strong entrepreneurship with a Bachelor of Arts (Hons) focused in Media Practice and Theory from University of Sussex.

Tijn Bossina

Cameraman

Heeft een passie voor Film en TV. Hij heeft afgelopen jaren zichzelf gespecialiseerd in online Video Content en TV Producties. Met een vakbekwame camera opleiding kan hij alle technieken toepassen met betrekking tot de camera. Hij is doelgericht bezig met zijn carrière als cameraman. Zijn doel is om als Director of Photography te functioneren op een set van een speelfilm.

Interesses & Hobies: Reizen, Muziek, Film, Koken en Auto’s

WHAT THEY’RE SAYING

Ik heb erg goed samen kunnen werken met Michael. Hij is flexibel, creatief en weet waar hij het over heeft. Zijn perfectionisme zet hij op een goede manier in. Het resultaat is een origineel, professioneel promotiefilmpje en binnen een week online!

MargitKinderpraktijk Laren

Michael was erg flexibel, kwam snel met een plan van aanpak en dat resulteerde in een mooi, kwalitatief hoge video.

TimLeasemore.nl

Michael heeft samen met zijn collega Tijn Bossina de bedrijfsfilms geproduceerd voor de Amstelveense Ondernemer van het Jaar verkiezing 2017-2018. In drie dagen hebben zij tien ondernemers op tien verschillende bedrijfslocaties gefilmd. De samenwerking verliep soepel en prettig. Michael is stipt op tijd en flexibel. Hij werkt snel, vakkundig en netjes. We zijn zeer tevreden en onder de indruk van het eindresultaat.

DarshanOndernemersvereniging Amstelveen

Bij deze wil ik jullie namens Interlloyd Averij enorm bedanken voor je professionele bijdrage tijdens het event.

Bert van RiessenManager Interlloyd Averij BV
 

EXPLORE - DREAM - CREATE